De webshop is open: TROMMELAARS is te bestellen via www.trommelaars.nl !

TROMMELAARS is een boek waarin ik drummers en percussionisten op een voetstuk wil plaatsen. Gewoon omdat ik ritme, drummen, slagwerk fascinerend en mooi vind! Maar vooral ook omdat de drummers en percussionisten in hun eigen woorden vertellen hoe je de passie voor het vak en de muziek kunt laten winnen van de moeite die je er voor moet doen, wat je er allemaal voor moet laten.

Het uitbrengen van een -relatief duur- boek als TROMMELAARS is -in deze tijd- geen sinecure! Met name na het wegvallen van festivals en events als promotie- en verkoopmoment, blijkt het moeilijk om een boek van dergelijke omvang (30 x 30 cm, 184 bladzijden, met meer dan 60 drummers) te publiceren. Desondanks heb ik besloten het boek gewoon uit te brengen -in eigen beheer en in beperkte oplage- en te verkopen via de webshop www.trommelaars.nl voor de consumentenprijs van € 44,95 (inclusief verzend- en verpakkings-kosten)! De kopers wens ik minstens net zo veel plezier met het lezen en kijken in het boek, als dat ik heb ervaren met het samenstellen er van!!

Het boek is verkrijgbaar in Nederland voor € 45,– inclusief verzend- en verpakkingskosten. Voor bestellingen vanuit en verzending naar Belgie, graag eerst even contact opnemen via.e boektrommelaars@gmail.com. For orders from outside The Netherlands, please contact me first via boektrommelaar@gmail.com

Categories: Bericht

0 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.