Vinnie’s Vice is back – ….met Stéphane Avellaneda als nieuwe drummer!

Vincent Janse heeft zijn oude band Vinnie’s Vice weer nieuw leven ingeblazen. Samen met Ronald (Roni) Jonker (bas) en Stephane Avellaneda (drums) brengen ze nu nieuwe en oude nummers van Vinnie’s Vice en bewerkte covers naar het podium. Vinnie’s Vice is een progressieve rockblues powertrio, muzikaal geinspireerd door Stevie Ray Vaughan, Scott Henderson, Jeff Beck, Jimi Hendrix: Blues with a bite.

Op 15 februari is de kick-off in t Teejater in Naaldwijk – een bijzondere avond waar ook Michiel van Dijk (sax) als special guest komt spelen. Pangea speelt in het voorprogramma, een energieke, eerlijke band met mooie composities. Kijk ook op https://www.facebook.com/vinniesvice/

De nieuwe ritmesectie van Vinnie’s Vice, Ronald Jonker en Stéphane Avellaneda zijn volledig op elkaar in gespeeld – zij waren jarenlang de vaste ritmesectie bij Ana Popovic en toerden door heel Europa. En Stéphane is toevallig ook eén van de drummers in mijn boek Trommelaars. Stéphane -nog steeds de vaste drummer van Ana Popovic bij Europese tournees- vormt het duo RoSaWay met fluitist Rachel Ombredane en -dus nu ook- als drummer bij Vinnie’s Vice.


Categories: Bericht

0 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.