Zo’n half miljoen Nederlanders houden zich actief bezig met popmuziek. Naar schatting speelt een kwart daarvan op percussie, drums of andersoortig slagwerk. Meer dan 100.000 mensen dus!! Daarvan zijn er 10% professioneel bezig, verdienen er hun geld mee! Buitenlandse drummers staan er altijd versteld van hoe hoog het niveau van drummen hier is en -vooral- hoeveel mensen er drummen. Cesar Zuiderwijk noemt dit de ‘GGDD’ noemen: de Grootste Gemene DrumDichtheid!

En al die drummers spelen heel graag met elkaar en bezoeken dan ook interactieve workshops en clinics van beroemde drummers in theaters of bij de bekende muziekwinkels als het Rotterdam Drum Department, Terpstra Drumland, Adams Drumworld of Bax Music. Maar je kunt ook naar grotere events als de Drummersdag (Amsterdam) in februari, De DrumDriedaagse (Den Haag) in augustus, het Adams Drumworld Festival en 2000 Drummers aan zee (Scheveningen) in september, HerfstFest (Den Haag) in oktober.

Al deze events en muziekwinkels hebben in 2017 en 2018 hun medewerking verleend aan het tot stand komen van Trommelaars. Als je eén van deze events hebt bezocht en je hebt daar nog een bewijs van (een ticket of eventueel een foto) dan kom jij in aanmerking voor de voor-inschijvingsactie.

Op deze pagina zal in de komende weken meer details verschijnen over deze actie en de wijze waarop jij eigenaar van jouw Trommelaars-exemplaar kan worden. Wil je op de hoogte worden gehouden van deze actie of heb je gewoon een vraag? Stuur dan een mail naar boektrommelaar@gmail.com

Categories: Bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.